, welcome back! Click here to sign in with Facebook.

Win en enestående tur til Island med
Tina Dickow

& support

Røde Kors

This Campaign
has Ended

GRAND PRIZE WINNER

MAJBRITT JOAN PEDERSEN

MAJBRITT JOAN PEDERSEN

Click to see official rules

A note from Tina Dickow

Hej alle sammen!

Jeg har valgt at lave denne Prizeo-kampagne for endnu en gang at samle ind til en organisation som står mit hjerte nær, og som der i dén grad er brug for i disse tider, nemlig Røde Kors.

Jeg trækker lod blandt alle, der donerer, og vinderen (+ ledsager) kommer en tur til Island, hvor jeg inviterer ud at spise og efterfølgende spiller min vel nok mest intime koncert til dato: bare for jer to! 

Icelandair har sponsoreret fly og 3 hotel-overnatninger til dig og din ledsager, så I også har tid til at udforske Island på egen hånd.

Udover hovedpræmien kan du også skaffe dig billetter til en af mine udsolgte koncerter i Aarhus og København, hvor dig og din ledsager kommer backstage efter koncerten til en drink og en sludder, du kan købe nogle af mine kjoler fra tidligere optrædener eller noget unikt kampagne merchandise, som kun laves specifikt til denne kampagne.

Så hjælp mig med at hjælpe Røde Kors og lad os sammen gøre en forskel for nogle af de mange mennesker, der trænger til hjælp.

De kærligste hilsner,

Tina

About Røde KorsRøde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation. Vi er altid til stede – med professionel kompetence og frivillig passion.
 
Når katastrofen rammer, hjælper Røde Kors dem, der trænger mest. I krige og konflikter har verdenssamfundet givet os et særligt mandat, der lader os få adgang, hvor ingen andre organisationer kan komme. Og når jordskælvet, oversvømmelsen eller tyfonen vælter samfund og mennesker omkuld, rejser vores professionelle hjælpearbejdere ud med et øjebliks varsel. Sammen med vores 19 mio. lokale frivillige dækker de hele verden og kan sikre hjælpen, uanset hvor katastrofen rammer.
 
Sammen med Tina Dickow kan du hjælpe nogle af verdens fattigste og mest sårbare mennesker. Med dit bidrag er du med til at sikre, at Røde Kors kan være til stede i verdens brændpunkter og yde hjælpen, hvor behovet er størst. Din støtte betyder forskellen på liv og død, når katastrofen rammer, og når krigen raser. Som et tag over hovedet til familier på flugt. Mad og vand til et sultende barn. Eller som lægehjælp til syge og sårede.
 
Tusind tak for din støtte.


The cause

Du kan vinde ekstra chancer ved at dele!

142 messages from supporters like you

Rewards

Make a donation below to get entries and rewards. Each entry is a chance to win the grand prize. At the end of the campaign, a winning entry will be chosen at random.

5 entries to win

Reward contains no item. $50

15 entries to win

plus

e-card

Tak! Du vil modtage et tak-for-hjælpen e-postkort!

$150

25 entries to win

plus

Tote-bag

Du er virkelig fantastisk! Du vil modtage denne super fede, eksklusive tote-bag fra Tina Dickow! Du vil også modtage et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$250

30 entries to win

plus

tank top

Du er virkelig fantastisk! Du vil modtage denne super fede, eksklusive kampagne tank-top fra Tina Dickow! Du vil modtage den smarte tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$300

50 entries to win

plus

T-shirt

Tusind tak for din støtte! Du vil modtage denne eksklusive Tina Dickow+Røde Kors kampagne t-shirt, tank-top, den smarte tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort!

$500

500 entries to win

plus

Zulu Kjole

Det er fedt! Du modtager dette show-piece fra 'Designers Remix Collection by Charlotte Eskildsen'. En af de kjoler Tina havde på ved Zulu Awards i 2010 - det år hun spillede med Medina, t-shirt, tank-top, tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$5,000

500 entries to win

plus

Disappear Tour Kjole

Det er fedt! Du modtager denne flotte DAY Birger Et Mikkelsen kjole, som Tina har båret på hendes Disappear Tour både i Danmark og Europa, t-shirt, tank-top, tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$5,000

500 entries to win

plus

US Tour Kjole

Det er fedt! Du modtager denne flotte kjole, som Tina har båret på hendes US Tour og Europa Tour, t-shirt, tank-top, tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$5,000

500 entries to win

plus

DR’s Koncertsal Kjole

Det er fedt! Du modtager denne flotte vintage Lanvin kjole, som Tina bar til hendes store koncert i DR’s Koncertsal med Underholdningsorkestret i 2011, t-shirt, tank-top, tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$5,000

300 entries to win

plus

koncertbilletter i Århus

Fantastisk! Du modtager 2 billetter og 2 backstage pass til koncerten i Aarhus d. 26. november med efterfølgende drink og en snak med Tina backstage. Du modtager ligeledes både T-shirt, tank top, tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$3,000

300 entries to win

plus

koncertbilletter i København

Fantastisk! Du modtager 2 billetter og 2 backstage pass til koncerten i København d. 9. december med efterfølgende drink og en snak med Tina backstage. Du modtager ligeledes både T-shirt, tank top, tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$3,000

1,200 entries to win

plus

guitar

Fantastisk! Du modtager Tina Dickows private akustiske guitar, 2 billetter og 2 backstage pass til koncerten i Aarhus eller København, med efterfølgende drink og en snak med Tina backstage. Du modtager ligeledes både T-shirt, tank top, tote-bag og et tak-for-hjælpen e-postkort!

C.F. Martin 000X1AE er en stålstrenget guitar med masser af klang. Guitarens dæk er i massivt sitkagran, og bund og sider er i HPL. Den er udstyret med Fishman pickupsystem, så den er lige til at tage med på scenen. Den leveres i Martins lækre gig bag, så den kan transporters nemt og sikkert rundt.

Med i prisen følger to koncertbilletter til en valgfri Tina Dickow-koncert i november / december, hvor guitaren overleveres personligt (og kan signeres, hvis man ønsker det). Alternativt sendes den.

$12,000

Du kan vinde ekstra chancer ved at dele!