, welcome back! Click here to sign in with Facebook.

Win En Chance for at Komme til Middag med
D:A:D

& support

Landsforeningen SIND

This Campaign
has Ended

GRAND PRIZE WINNER

CARSTEN OECHSNER

CARSTEN OECHSNER

Click to see official rules

A note from D:A:D

Vi er D:A:D og vi elsker at stå på scenen til en fyldt koncert. Selv synes vi, at det er den fedeste oplevelse i verden, så derfor vil vi gerne give dig og en ledsager muligheden for at opleve det! Derfor er vi gået sammen med Prizeo om en velgørenhedskampagne, hvor vi ønsker at samle penge ind til Landsforeningen SIND.

I D:A:D  sætter vi stor pris på vores fans, især dem som vil hjælpe os i kampen om den gode sag, så derfor vil vi gerne invitere vinderen med ud og spise på en af vores favorit restauranter. Alt du skal gøre er at gå ind på www.prizeo.dk/DAD og donere et beløb efter eget valg, hvor du også kan læse mere om kampagnen. Vi glæder os til at se hvor mange penge vi sammen kan indsamle!

Så nu har dig og en ledsager altså muligheden for at spise middag med os i det Japanske Tårn i Tivoli og derudover komme med backstage, når vi spiller vores store 30 års jubilæums-koncert i år.

LOVE

D:A:D


About Landsforeningen SIND

Landsforeningen SIND blev etableret i 1960 under navnet Landsforeningen Sindslidendes Vel - nu forenklet til Landsforeningen SIND.

SIND’s vision er et samfund, hvor alle respekterer, at de fundamentale menneskerettigheder og de internationale rettigheder for handicappede også gælder for sindslidende. I dette samfund vægtes menneskets personlige værdighed og værdi højere end teknologiske og økonomiske hensyn, og fællesskabet anerkendes som en forudsætning for menneskets fortsatte udvikling.

SIND vil arbejde for at sikre, at de sindslidende og deres pårørende inden for samfundets rammer skal kunne udleve deres drømme og realisere et godt liv. Sindslidelse er en fælles udfordring for de sindslidende, de pårørende og de professionelle. SIND vil arbejde for at samle disse grupper i et fælles arbejde for at realisere visionen.

Landsforeningen SIND fungerer både som brobygger mellem de daglige oplevelser i psykiatrien og de informationer, som embedsmænd og politikere baserer beslutninger på. SIND hjælper også, når den enkelte familie eller sindslidende pludselig står i en svær situation.

Sammen med D:A:D kan du yde en kæmpe hjælp til vores organisation og sikre at vi fortsat kan hjælpe mage tusinde mennesker i Danmark hvert år.

Tusind tak.

The cause

Du kan vinde ekstra chancer ved at dele!

39 messages from supporters like you

Rewards

Make a donation below to get entries and rewards. Each entry is a chance to win the grand prize. At the end of the campaign, a winning entry will be chosen at random.

5 entries to win

Reward contains no item. $50

15 entries to win

plus

e-postkort

Tak! Du vil modtage et tak-for-hjælpen e-postkort!

$150

30 entries to win

plus

t-shirt

Du er virkelig fantastisk! Du vil modtage denne super fede, eksklusive kampagne T-shirt fra D:A:D! Du vil også modtage et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$300

50 entries to win

plus

hoodie

Tusind tak for din støtte! Du vil modtage denne eksklusive ”Rock+SIND” hoodie, og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$500

150 entries to win

plus

plakat

Fantastisk! Du modtager en signeret plakat af D:A:D. Du modtager ligeledes både T-shirt, hoodie og et tak-for-hjælpen e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$1,500

500 entries to win

plus

genstand

Det er fedt! D:A:D vil udvælge 10 genstande fra deres garderobe, som du har muligheden for at få! Dette kan være alt fra Jesper’s ikoniske læderbukser, til Laust’ jakkesæt. Du modtager også en signeret plakat, T-shirt, hoodie og et e-postkort! Belønninger bliver sendt indenfor 4-8 uger efter kampagnen er lukket og bliver muligvis sendt enkeltvis.

$5,000

Du kan vinde ekstra chancer ved at dele!